Милко Калайджиев помъдрява, за да стане кмет

Попфолк звездата сподели, че още не е дал окончателен отговор за номинацията

Милко Калайджиев помъдрява, за да стане кмет | StandartNews.com

Освен, че е една от най-известните личности в България, попфолк иконата Милко Калайджиев е номиниран за кмет от Свиленград от Движението за права и свободи, но популярният певец все още не е дал съгласието си, сподели самият той пред Нова телевизия.

"Все още не съм казал "Да!". Помислих си защо да не се кандидатирам за кмет, но реших, че ми е рано, тъй като бих искал да помъдрея. Не знам дали всички от Свиленград ще гласуват за мен", каза той. 

Най-известният мустак в родината уточни, че не е получавал предложения от политически партии.

Като започнат да идват избори и хората започват: "Айде, бате Милко, ще гласуваме за теб", каза с усмивка изпълнителят на фолк хита "Я, елате, пиленца, при батко!"

В същото време обаче Калайджиев добави: "Да кажем, че аз ще съм най-усмихнатият кмет. Обичам да ходя между хората.”

опфолк легендата обясни, че е изключително контактен човек. "Да общуваш с хората е важно за един кмет. Изборите обаче са една математика и е сигурно, че всеки може да ме предаде. Тогава ще стана аутсайдер, а Милко не обича да бъде такъв", каза още певецът. Той допълни, че един кмет не би могъл да бъде такъв, ако няма добър екип.

По думите му не само политиката, но и попфолкът е мръсна игра. "Всички виждат блясък, но има много подмолни игри. Аз не съм чалгар и го доказах", каза още Милко Калайджиев.

"Нямам шофьор, защото вярвам само на себе си", заяви още той. Певецът сподели, че близнаците му учат медицина и архитектура. "Не съм им купувал нито коли, нито апартаменти. Откъде да им ги купя, аз да не съм милионер", заключи бате Милко.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай