Михаил Константинов със стряскаща прогноза за изборите

Българското oбщество затъва в грандиозни лъжи и виждаме резултата, каза математикът

Михаил Константинов със стряскаща прогноза за изборите | StandartNews.com

Стряскаща прогноза за изборите направи един от най-големите експерти по вота на българите математикът проф. Михаил Константинов. Бившият шеф на „Информационно обслужване” каза, че пред урните могат да отидат по-малко от 2 милиона души, което би било катастрофално.

"Защо никой не коментира катастрофата и не говори за това, че на 11 юли гласуваха 600 000 души по-малко хора отколкото през април? Това не бе страх от пандемията. Ако този процес продължи, може да паднем на малко над 2 милиона гласували", заяви математикът пред Нова тв.

Българското oбщество затъва в грандиозни лъжи и виждаме резултата. Трябва да престанем да лъжем, каза проф. Михаил Константинов. Помолен да коментира евентуалната поява на партия с много участници, за която говори Радев, той каза: "Може да стане така, но препоръчвам на двете водещи лица в тази несъществуваща партия да спрат да лъжат, за да имат успех".

Проф. Константинов даде обяснение и за по-честото присъствие на Бойко Борисов в политическия живот у нас.

"На него му подадоха много удобни топки, а той е т.нар. политическо животно и няма да пропусне да ги забие. Те му поставиха страхотни условия", заяви Михаил Константинов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай