Мермерски каза кой е българският Тръмп

Управление като това на Тръмп би било полезно за България, смята именитият професор

Мермерски каза кой е българският Тръмп | StandartNews.com

Кой е българският Тръмп? Отговор на този въпрос даде именитият професор Йонко Мермерски в специално интервю за "Стандарт".

"Както между Тръмп и политиците в САЩ, така и между него и политиците в България има голяма разлика, обаче имаме и еквивалент. Този еквивалент в България е в лицето на г-н Марешки, каза проф. Мермерски в отговор на въпроса: "Какъв е контрастът и какво сравнение бихте направили между Доналд Тръмп и политиците в България?". Проф. Мермерски е категоричен, че управление като това на Тръмп би било полезно за България.

"Паралелът с Веселин Марешки идва от там, че много малко хора влизат в политиката със свои собствени пари. Тръмп и Марешки водят добър начин на живот, имат си успешни бизнеси и на практика влизайки в политиката, всеки един от тях експонира семейството си, роднините си, децата си и себе си на това да станат публични фигури и да бъдат следени и коментирани за всяко действие", коментира още проф. Йонко Мермерски. И продължи: "Това ми възникна наскоро като наблюдение, защото е факт, че по-голямата част от политиците влизат с празни джобове в политиката. При условие, че в управлението на България имаме хора с прякори като „Босият“, „Гладният“, „Голият“ и т.н., разбира се преувеличавам леко, но голяма част от тях си идват с готовите прякори, което ме накара да се замисля дали в политиката ни влизат само хора, които нямат средства. И не, тук не става дума за това, че богатият ще бъде по-добър политик от бедният, но все пак когато нямаш ти си зависим и твоите политически възгледи са повлияни повече, отколкото в случая с Доналд Тръмп и бизнесменът Марешки.".

  • С какво управлението на Тръмп промени САЩ и света?
  • Какви ще са отношенията САЩ - Китай?
  • И кой ще спечели изборите в Америка - четете УТРЕ СУТРИН в Агенция "СТАНДАРТ" специалното интервю на проф. Йонко Мермерски. Може да го намерите и в броя на ВЕСТНИК "СТАНДАРТ", който вече се продава в бензиностанциите, големите вериги и малките квартални магазинчета.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай