Марешки разкри големите грехове на парламента и Радев

Нито един от тях не трябва да бъде повече депутат

Марешки разкри големите грехове на парламента и Радев | StandartNews.com

Верен на своя безкомпромисен стил, Веселин Марешки става все по-яростен в критиките си към президента Радев.

Ето какво пише той: 

"ДEПУТАТИТЕ ОТ 46-ИЯ ПАРЛАМЕНТ ПОВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СА В ЛИСТИ!

46-тото Народно събрание се превърна във фарс. Избраните депутати се подиграха с българите, с парламентаризма, с демокрацията и държавността. Превърнаха институцията в долнопробен пазар. Направиха България за посмешище пред света!

Какво е това, ако не национално предателство?!

Нито един депутат от сегашните предатели не трябва да има право повече да е в листа. Това е най- малкото, което трябва да се случи, за да си поемат отговорността за щетите, които нанесоха и на страната, и на народа.

Ако имат мъжество да отговарят за постъпките си, няма да се кандидатират на следващите избори. С какви очи биха го направили?! И кой нормален човек би ги избрал отново?!

Дали са некадърни и алчни за постове, дали някой тайно им дърпа конците- няма значение.

Всички виждаме резултата. Вдигнатият юмрук на “режисьора” Радев изкопа най-голямото дъно в българската политика. Никой от тези “майкопродажници”, както сами се наричат едни други, няма повече място нито в НС, нито в президентството. Единствено на Ива Митева съвестта й е проговорила като призна, че не става за политиката и вероятно няма повече да се кандидатира. Всички други гузно мълчат!

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай