Марешки: Кой натиска копчетата на Радев?

Защо президентът се отмята от датата 28 март за избори, пита лидерът на Воля

Марешки: Кой натиска копчетата на Радев? | StandartNews.com

Кой дърпа конците на президента Радев и кой натиска копчетата му, за да поиска смяна на дата за изборите? Това попита лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки пред Нова тв. По думите му, всички се подготвят за датата 28 март, която бе обявена първоначално, а точно когато пандемията утихва и случаите намаляват, Радев е започнал да дава заден и да обсъжда други дати. Но ние не знаем какво ще стане през май, може тогава да има нов пик, каза Марешки. Той заяви, че неговата партия е готова за парламентарните избори, а за президентските е още много рано да се мисли.

Животът доказа, че единствената парламентарна и извънпарламентарна опозиция сме ние, заяви лидерът на Воля. Той обясни, че е бил прав, като не е прочел проекта за Конституция. Ние дадохме възможност да се проведе дебата и не сме навредили на българските граждани, допълни още Марешки.

Ясно е, че обществото ни е много разделено и някои не харесват това, което правя. Но аз го правя за тези, които ме харесват. Малко са онези, които в края на мандата могат да излязат и да гледат хората в очите, каза още Марешки. Той допълни, че голяма част от гласоподавателите са доволни, че има стабилност.

Държавни бензиностанции и безплатни лекарства за пенсионери и ученици до 4-ти клас ще иска Воля, каза още Марешки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай