Манолова: Върнахме доверието! Не, беше цирк!

Сигналите са предадени и на главния европрокурор Лаура Кьовеши

Манолова: Върнахме доверието! Не, беше цирк! | StandartNews.com

"Комисията по ревизия върна доверието към парламента и това е така защото гражданите за първи път имаха възможност да подават сигнали", заяви Мая Манолова от „Изправи се!Мутри вън!“ пред БНТ. По думите й също за първи път рекетирани бизнесмени дошли да разкажат за проблемите си, точно защото сега вече имали доверие.

Манолова каза още, че сигналите подадени до комисията, които са повече от сто, са предадени на прокуратурата. „Предали сме сигналите в прокуратирата и в европейската прокуратура при г-жа Кьовеши“ допълни тя. Според нея, служебният кабинет трябва да освети корупцията в предишните управляващи. Манолова подчерта, че работата на комисията отворила вратите на парламента не само за рекетираните бизнесмени, но и за обикновените граждани.

Комисията замени прокуратурата, контрира Дани Каназирева от ГЕРБ пред обществената телевизия. „Допреди три седмици, докато ние намирахме решения на здравните проблеми, те стояха отстрани и гледаха“, коментира ексгубернатора на Пловдив. Според нея, хората, които се явиха пред Комисията по ревизия са били подготвени. „Как от сто сигнала избраха точно тези да представят“,по пита Каназирева. „Парламентът беше въвлечен в предизборна кампания“, категорична е тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай