Без Мангъров в листите на БСП

От коалицията очакват резултатът за левицата да бъде различен от вота на 4 април

Без Мангъров в листите на БСП | StandartNews.com

Доцент Атанас Мангъров няма да е кандидат за депутат, но ще се ангажира в кампанията на голямата коалиция в ляво. Това стана ясно от пресконференция на БСП и АБВ, съобщи bTV. Кои са кандидатите от партията на Румен Петков?

Зам.-шефът на АБВ Владо Маринов пък щял да води листата в Хасково. Актьорът Веселин Плачков - втори в Кюстендил, Петър Първанов трети в Перник, стана ясно от изказване на Петков. Той обясни, че всички участници ще бъдат обявени по-късно от партията.

Пред журналисти Румен Петков обясни, че с БСП са имали много динамични и делови преговори. "В тяхната основа бе решимостта за намиране на силно политическо решение, което да отговори на очакванията на българските граждани, която да не излъчва шоу и картинност, а политика и решение, и реално да промени отровената политическа и управленска атмосфера", мотивира той участието на АБВ в  коалицията.

До ден днешен между нас не е станало дума нито за субсидия и нейно разпределени, нито за участие в комисии или каквото и да било, категоричен бе Петков.

От коалицията очакват резултатът за левицата да бъде различен от изборите на 4 април.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай