Максим Генчев предложи Мая за премиер на Слави

Слави Трифонов ще направи правителство, каза режисьорът

Максим Генчев предложи Мая за премиер на Слави | StandartNews.com

Почна се! Новите партии в НС взеха не само да дават акъл на Има такъв народ, но и да кадруват от негово име.

Режисьорът Максим Генчев, депутат на „Изправи се! Мутри вън!” предложи Мая Манолова за премиер в кабинета, който ще реди Слави Трифонов, когато получи втория мандат за правителство.

Мая Манолова е перфектният министър-председател на България. Аз ѝ вярвам. Тя е изключително работна и много праволинейна, в добрия смисъл на думата. Това заяви Генчев. Той влиза в НС от Кърджали като представител на гражданската квота на коалицията межу Манолова и Отровното трио.

Създалото се напрежение между лидерите в коалицията - Мая Манолова и Николай Хаджигенов, Генчев обясни като недоразумение и подчерта, че "Изправи се! Мутри, вън!" не е политическа формация със стратегия и дисциплина.

Генчев обяви, че ГЕРБ искали да ги разцепят. Ние искаме ревизия на досегашната власт - по този въпрос не може никой да ни разцепи, заяви режисьорът пред БНР.

Той прогнозира, че Слави Трифонов, лидер на "Има такъв народ", ще направи правителство, защото за него е рисково отново да отиде на избори, тъй като "българинът веднъж излиза масово да гласува".

"Аз играя главна роля в собствената си пиеса. Не участвам в епизоди или в поддържащи роли в чужди пиеси", коментира режисьорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай