Кръстева: ГЕРБ, без паника, моля!

Премиерът Борисов е бил подведен от някои свои съветници, коментира народният представител от ДПС

Кръстева: ГЕРБ, без паника, моля! | StandartNews.com

ГЕРБ, без паника, моля. Това препоръча в обзора на деня на Радио „Фокус“ „Това е България“ Велислава Кръстева, народен представител и член на Централния съвет на ДПС.
Според нея от ГЕРБ не са изневерили на слабостите в своя характер, а премиерът Борисов е бил подведен от някои свои съветници.

„Намираме се в странна и бих казала – недобра ситуация. Със сигурност това не е ситуация, която ще спомогне за повишаване на доверието в Народното събрание – нещо, от което България и нашите институции имат огромна необходимост.

В ДПС, верни на своя характер да бъдем последователни, да действаме осмислено, ние ще наблюдаваме това, което се случва в управляващото мнозинство, без да сме променили до този момент позицията си, която имахме последователно по отношение на измененията в Изборния кодекс, както и в становището ни по отношение на промяната в ЦИК“, каза още Кръстева.

Тя допълни, че решението на ДПС ще бъде решение на парламентарната група и на ръководството на партията. И уточни: „На този етап ние нямаме основание да променяме позицията си“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай