Кирилов отрича за правосъден министър

Разговори с мен не са водени, твърди шефът на правната комисия

Кирилов отрича за правосъден министър | StandartNews.com

Разговори с мен не са водени, твърди шефът на правната комисия

Разговори с мен за министър на правосъдието не са провеждани. Това категорично заяви шефът на правната комисия Данаил Кирилов преди извънредното й заседание за поправките в Изборния кодекс.

Кирилов напомни, че това е изцяло в правомощията на премиера Бойко Борисов и заяви: "Ако има нещо в тази връзка, ще разберете своевременно". Името на Данаил Кирилов като наследник на Цецка Цачева се завъртя още през уикенда, когато заради скандала с апартаментите на занижени цени Цачева подаде оставка.

ВИЖ ОЩЕ: Биха в аванс дузпата на Цветанов

Данаил Кирилов потвърди информацията на "Стандарт", че заседание на изпълнителната комисия снощи не е имало и че висшето ръководство на управляващата партия ще заседава в четвъртък. То ще реши съдбата на втория в ГЕРБ Цветан Цветанов. Покупката на неговото жилище на ул. "Латинка" 8 в престижния столичен комплекс "Изток" е сред най-скандалните случаи в апартаментгейт. Жилището на целия последен етаж на суперлуксозната сграда "Летера" от 239,90 кадрата със собствен асансьор излиза на цена от около 627 евро на кв. метър. За него Цветанов разменил със строителя два свои напълно обзаведени апартамента на ул. "Елемаг" и доплатил 100 000 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай