Харизанов с партиен съвет към Нинова

Първо да си подреди БСП, а след това да прави фронт срещу ГЕРБ, обяви анализаторът

Харизанов с партиен съвет към Нинова | StandartNews.com

Партиен съвет на Корнелия Нинова даде  десният анализатор Георги Харизанов, който е член на ГЕРБ. Повод бе обявеното от Нинова намерение да прави фронт срещу ГЕРБ, в който да покани и Мая Манолова, и Слави Трифонов, и НПО-а, и синдикати.

За мен е редно г-жа Нинова първо да обедини собствената си партия, защото от 5 години половината от колегите й в БСП обикалят по предаванията и я критикуват. Едва тогава може да се грижи за общ фронт срещу ГЕРБ, коментира пред бТВ Харизанов.

По думите му управляващите са организирали последните избори и не е имало никакви проблеми, включително и тези, на които победи Румен Радев.

Харизанов припомни, че в  Австрия последните президентски избори са били касирани заради проблеми с броенето на гласовете по пощата. И заяви: "Нека президентът, г-н Трифонов и г-н Иванов се запознаят с тези факти и тогава да призовават за гласуване по пощата. Лично аз съм за електронното гласуване и за видеонаблюдението на броенето на бюлетините, но не мога да си представя къде ще е тази зала с 12 000 компютъра, пред които ще стоят хора и ще наблюдават какво се случва в изборните секции.".

Според него на 4 април няма да се случи някаква голяма промяна по върховете на политическия живот у нас.

"Най-вероятно на 5 април пред балкона на премиера Бойко Борисов ще има лидери на съюзнически партии с букетчета, които ще настояват за коалиция с ГЕРБ. Трябва да видим първо предизборните коалиции и тогава ще можем да коментираме следизборните коалиции",каза Харизанов. По думите му СДС са сериозен и последователен партньор на ГЕРБ и имат  своята тежест на политическата сцена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай