Каримански с тежки думи за Дончева: Като отровен бурен е

Тя излъга целия народ, че финансовия министър не е участвал в изготвянето на бюджет, каза депутатът от ИТН

Каримански с тежки думи за Дончева: Като отровен бурен е | StandartNews.com

Много е странно, когато г-жа Дончева беше преди по-малко от година в студиото на Слави и каза, че заедно ще променим всичко. Странно какво правеше точно тя там? Какво правеше в Студио Хъ като гост на Тошко Йорданов.

Това заяви в отговор на Татяна Дончева депутатът от ИТН Любомир Каримански пред bTV. 

"Чуйте интервютата. Тя каза, че знае много ясно, че той от години си взаимодейства с политическото задкулисие. Тогава какво прави в студиото му? Силно притеснително е, че тя излъга целия народ, че финансовия министър не е участвал в изготвянето на бюджет.Това е чиста лъжа. Асен Василев участва, съвместно с Бюджетна комисия. Как да вярваме на човек, който 30 години не е допринесъл за нищо в политиката? Какво е правила тя на оная командировка във Виена? Ние не чухме някаква реч от Виена", допълни той. 

"Последно искам да кажа, че е странно, че точно тя, която говореше за дървото и храстите, сравнявайки Ива Митева, бих я оприличил на отровен бурен, който се опитва да удуши всяко посадено дърво.Нашето дърво беше това да покажем, че имаме характер да устоим актуализацията на бюджета и това е достойно за уважение. Няма как да кажа, че ГЕРБ участваха, защото излязоха от Бюджетна комисия на първо и второ четене. Всеки един, който е участвал, ще каже едно и също. Аз получих само благодарствени писма как сме се справили с тази актуализация", каза Каримански от ИТН.

"Искам да разоблича и една лъжа на Корнелия Нинова. Г-жа Нинова каза, че едва ли не на 3 септември сме започнали да работим по актуализацията, но сме започнали на 24 август. Най-малкото там има членове на БСП.Председателят на парламента ми позволи да споделя, че Нинова е била в кабинета на Митева и е настоявала, че ще върне мандата, ако се направят заседания за малките бюджети. Цялото това заставяне и целия тоя натиск и молби... Това е жестока интригантска система на старите партии. Младите не могат да се припознаят в тези хора", завърши той.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай