Карадайъ: 3 март е символ на Свободата и обединението, на героизма и саможертвата, на една силна нация

Карадайъ: 3 март е символ на Свободата и обединението, на героизма и саможертвата, на една силна нация | StandartNews.com

Честит Национален празник! 3 март е символ на Свободата и обединението, на героизма и саможертвата. Символ на една силна нация, която заема достойно място в европейската и световната политика.

Това се посочва в поздравителен адрес от председателят на ДПС Мустафа Карадайъ по повод Националния празник на България.

"3 март е символ на нашата вярност към държавността и демокрацията, европейските и общочовешки ценности. Днес, повече от всякога, България има нужда всички заедно да укрепваме държавността, правата и свободите на всички български граждани. Достойнството на един народ се измерва с отношението му към историята и поуките от нея. Те ни задължават да бъдем заедно днес и да реализираме идеала на Левски за българската държава", пише още в поздравителния адрес. 

Преди това председателят на ДПС Мустафа Карадайъ присъства на церемонията на издигането на националното знаме и полагане на венец пред паметника на Незнайния войн по повод честването на 3-ти март - Национален празник на Република България.
За да отдадат почит присъстваха още зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, зам.-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев, народните представители Танер Али и Ерол Мехмед и областният председател на ДПС София-град Нихат Кабил.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай