Инициативният комитет на Радев: Не се месим на партиите

Не искаме ничии оставки, категорични са хората на президента

Инициативният комитет на Радев: Не се месим на партиите | StandartNews.com

Инициативният комитет, издигнал Румен Радев за президент не се намесва във вътрешнопартийни въпроси на никоя парттия и не иска ничии оставки.

Това се казва в официално съобщение на комитета по повод появили се в публичното пространство твърдения и оценки относно дейността му. Ето какво гласи становището:

Инициативният комитет, издигнал Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент на Република България, включва над 190 души с различна идейно-политическа принадлежност. Всеки член на Инициативния комитет е свободен да изразява лични възгледи и преценки, за които носи своята обществена отговорност.

Категорично заявяваме, че Инициативният комитет не се намесва във вътрешнопартийни въпроси, на която и да било партия в България, в т.ч. не иска ничии оставки. Смятаме, че това са проблеми, които трябва да се решават от членовете на всяка партия.

Единствената цел на Инициативния комитет е подкрепата за Румен Радев и Илияна Йотова за победа на изборите за президент и вицепрезидент на Република България.

Актуална информация и новини можете да откриете на сайта: http://www.radev-yotova.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай