Илко Стоянов: БСП с удари под кръста до последно

От тях друго не съм и очаквал, заяви новият кмет на Благоевград

Илко Стоянов: БСП с удари под кръста до последно | StandartNews.com

Преди още да има окончателни резултати от балотажа на частичните избори за кмет на община Благоевград, в щаба на единия от двамата кандидати – Илко Стоянов, започна истинска фиеста – сълзи на радост, шампанско, конфети, музика, скандирания, прегръдки. Илко Стоянов, обкръжен от двайсетина камери и микрофони, едва сега усети огромния медиен интерес към себе си и с усилие запази хладнокръвие. Паралелното преброяване го сочеше като победител и нов кмет на община Благоевград.

ВИЖ ОЩЕ: Поздравиха новия кмет на Благоевград с "Моя страна"

„Ще разчитам като кмет на почтеността, както съм го правил и досега. Вчера получих от опонента си „удари под кръста“, които не ме изненадаха, очаквах ги. Ще разчитам всички ние, жителите на Благоевград, заедно да върнем престижа, авторитета на този град. Участието ми в предстоящите парламентарни избори, вече няколко пъти казах, няма да промени намерението ми – ще положа клетва като кмет на Благоевград. От БСП получих удари под кръста в деня преди изборите, но от тях друго не съм и очаквал“, заяви Илко Стоянов, цитиран от БНР.

ВИЖ ОЩЕ: Слави с първи кмет, Илко Стоянов печели в Благоевград

Румен Томов бе определено разочарован и отбеляза, че при по-голяма активност резултатът можеше да бъде и в негова полза. Но все пак той уважава избора на своите съграждани и пожелава на Илко Стоянов да успее в работата си като кмет. А след две години Румен Томов обмисля отново да се кандидатира за кмет на Благоевград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай