Голям скандал! Какво реши Борисов за Радев

Това му е демокрацията, каза бившият премиер

Голям скандал! Какво реши Борисов за Радев | StandartNews.com

Мисля, че вече за всички българи стана ясно демокрацията на Радев какво е. Това заяви в Раковски лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който се включи онлайн във Фейсбук. "Няма католици, няма православни, те репресират всичко", каза Борисов пред стотици жители на Раковски, които го посрещнаха пред църквата "Пресвето сърце Исусово" в града.

Борисов е в Раковски, тъй като "Икономическа полиция" профилактира купения корпоративен вот.

По информация на Дани Каназирева имало полицейския произвол, над 40 души са били привиквани през 15 минути в полицията.

На хората не са повдигани никакви обвинения, като са ги принуждавали да подписват предупредителни полицейски протоколи, точно както Бойко Рашков правел със стотици и на предходните избори, каза тя.

Борисов бил информиран за репресии над обикновени хора и дошъл на място да ги подкрепи.

"Мисля, че стана ясно демокрацията на Радев какво е. Петя и Нанков ще ги викат, за да ги разпитват. Ще отидат само за да ги снимат. Аз преди 10 минути й казах да каже на тези, които искат да я разпитват, да им каже да й изпратят призовка или да отиде в понеделник. Тя сега трябва да си остави кампанията, за да прави на Радев сеир", каза Борисов.

Вчера вечерта за пореден път Радев задължи младите в България с нов дълг.Взет е още половин милиард дълг, каза той и добави: "Промяната така продължава, че от 23% дълг сега той е 30%. Докато прави тези фантасмагории, че аз имам банка, аз вече съм оформил документите и днес го давам на съд", разкри лидерът на ГЕРБ."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай