Фандъкова: Да изобличаваме лъжите

Ние сме отборът с ясен план за следващите години, призова кметът на София

Фандъкова: Да изобличаваме лъжите | StandartNews.com

Ние сме отборът, който може да покаже ясен план за следващите години и да го изпълни. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Йорданка Фандъкова пред Националната предизборна среща на ГЕРБ в НДК. Тя припомни, че след по-малко от 4 месеца всички от партията ще се изправят пред своите съграждани, за да поискат отново тяхното доверие на европейските и местните избори. Не е важно кой от нас ще е евродепутат, кмет или общински съветник. Единственият важен въпрос е дали ще покажем на хората, че сме си свършили работата, каза Фандъкова. И подчерта, че управлението е отговорност пред хората.

София се променя с бързи темпове и всички виждат това - метрото, новите булеварди, новите училища, паркове, музеи. Те не са за ГЕРБ, те са за хората, заяви кметът на София.

Изправени сме пред много агресивен противник. Лъжите се повтарят не само от анонимните тролове, те се коментират от партии и дори от политически лидери, каза още Фандъкова. И допълни: „Това показва безсилие. Когато единственото ти оръжие е чистата лъжа, това показва, че не можеш с лицето си да излезеш и да представиш планове за развитие. Трябва да изобличаване лъжите, за да не допуснем хората да бъдат манипулирани. Не бива да допускаме е един пропуск да се прехвърля върху всички обекти”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай