Ето с какво ще се занимава Ицо Хазарта в партията на Петков&Василев

Лидерът на ПП каза с кои политици разговаря

Ето с какво ще се занимава Ицо Хазарта в партията на Петков&Василев | StandartNews.com

Известният музикант Ицо Хазарта, или Христо Петров, който се присъедини към партията на Кирил Петков и Асен Василев, споделил идеите си за промяна, но не в сферата на кулртурата, а на образованието. Това заяви Кирил Петков пред Нова тв. Като човек на комуникацията Ицо Хазарта се допълвал много добре с академичния проф. Николай Денков, който пък е безспорен спец в образованието. "Ще поканим проф. Денков за министър на образованието", каза Кирил Петков. Служебният министър не участвал в партията "Продължаваме промяната", но не отказвал консултации. 

Кирил Петков каза и с кои хора от други партии си говори. От "Има такъв народ" това е Мика Зайкова. От БСП - Крум Зарков. Той говорел и с Мая Манолова, и с Бабикян, и с Христо Иванов, и с ген. Атанас Атанасов. Специални споразумения обаче нямало. 

Петков заяви, че до края на днешния или на утрешния ден програмата на партията ПП ще бъде качена на тяхната платформа и всеки може да се запознае с идеите им по всички точки. "Ние вярваме, че специализираната прокуратура се използва като бухалка и в нашата програма няма да е така", каза още политикът. В момента казусът с неговото канадско гражданство се разглежда именно от специализираната прокуратура. 

По думите му, дори КС да се произнесе по неговия казус, решенията му като министър на икономиката са стабилни и няма да бъдат отменени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай