Ето какъв кабинет ще подкрепи ГЕРБ

ГЕРБ са готови със състав на кабинет и председател на НС

Ето какъв кабинет ще подкрепи ГЕРБ | StandartNews.com

За да има стабилно управление, ГЕРБ ще подкрепи кабинет. Това заяви Десислава Атанасова, депутат на ГЕРБ от Разград, в интервю за БНР.

„ГЕРБ винаги взема поуки от грешките си. Партията трябва да има самочувствие. Готови сме да предложим кабинет. Готови сме да бъдем и опозиция. Готови сме и за нови избори“, каза Атанасова.

„Има големи червени линии, които не бихме прекрачили. От „Има такъв народ“ се очаква да отговори на много въпроси. Цялото общество очаква подредба на важните точки от дневния ред на България“, гласи още позицията на Десислава Атанасова.  Тя съобщи, че ГЕРБ са готови със състав на кабинет и номинации за ръководни длъжности - председател на парламента и заместник-председатели.

В ГЕРБ се откроиха хора, които от дълго време са в политиката и в държавната администрация, те имат ясна представа за ситуацията, за възможностите в парламентарната република. През следващата седмица парламентарната ни група ще има първото си заседание... Лидер на нашата партия е Бойко Борисов, но засега не стои въпросът дали той ще е номинация за министър-председател     , каза още Атанасова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай