Ето как Борисов обсъжда колата на Тошко Йорданов

Обсъжда возилото с Каракачанов

Ето как Борисов обсъжда колата на Тошко Йорданов | StandartNews.com

Прелюбопитен диалог се състоя между Бойко Борисов и Красимир Каракачанов по време на поредното онлайн включване на лидера на ГЕРБ от сбирка в дома му в Банкя. Двамата обсъдиха надълго и широко колата, с която председателят на ПГ на „Има такъв народ” Тошко Йорданов е отишъл при президента Румен Радев, за да получи и върне заедно с Антоанета Стефанова мандата за съставяне на правителство.

ВИЖ ОЩЕ: Челен сблъсък ВМРО – Тошко Йорданов

"Видяхте с каква кола дойде на работа мандатоносителят, на когото му връчиха един фес днес", каза Каракачанов, препращайки към протеста на ВМРО пред парламента и президентството. Воеводите бяха на улицата, за да протестират срещу падането на ограничението на изборни секции в чужбина, прието от Правната комисия по предложение на „Има такъв народ”. Зам.-председателят на ВМРО Юлиян Ангелов издебна Тошко Йорданов и сложи на главата му скъсан фес.

ВИЖ ОЩЕ: ВМРО на бунт срещу секциите в Турция

"С каква? Аз не ги гледам, за да не се ядосвам, защото без да искам, агресирам. А трябва да обичаме врага си", полюбопитства Борисов. Каракачанов отвърна: "Фолксваген, не знам какъв модел, който, ако не ме лъже паметта струва към 80 хиляди лева - колкото струват колите на министъра, зам.-министрите, началника на генералния щаб и заместниците му накуп".

ВИЖ ОЩЕ: Ал.Сиди и Ивайло Вълчев топят ледовете във Фейсбук

Борисов отговори: "И нашите коли от НСО са на по 15-16 г., да не си мислят хората, че са много луксозни".

"Аз 4 години карам най-старата кола в държавата от 95-та година за пример, защото армията няма пари", каза Каракачанов. "А когато отидат лидерите на партиите, ще видиш с какви коли ще са. Те затова и не ходят де", каза Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай