Ердоган с емоционален поздрав към ДПС

За първи път форум на ДПС е уважен от президента на съседна Турция

Ердоган с емоционален поздрав към ДПС | StandartNews.com

Емоционално приветствие към делегатите на Десетата национална отчетно-изборна конференция на ДПС отправи президентът на Р Турция Реджеп Таийп Ердоган. За първи път форум на ДПС е уважен от президента на съседна Турция.

ВИЖ ОЩЕ: Доган към ДПС: Благодаря ви, че ви има!

Уважаеми членове на Движението за права и свобода, скъпи братя и сестри, поздравявам ви с най-сърдечни чувства на обич и копнеж, заяви Ердоган. И обяви: Виждаме, че под председателството на моя скъп приятел Бойко Борисов България се справя с кризата, породена от пандемията. Изхождайки от разбирането, че „Приятел в нужда се познава”, Турция също оказва подкрепа според силите си на приятелските и братските народи, каза още президентът на Турция. В най-критичния период бяхме до нашата съседка България, предоставяйки й медицинска помощ, припомни държавният глава. И изказа съболезнования на всички българи, които са загубили близки в пандемията.

ВИЖ ОЩЕ: ДПС с визия за излизане от кризата

"Вярвам, че ДПС, заело своето важно място в българската демокрация, ако е рекъл Господ, ще продължи по своя път с по-всеобхватно и приобщаващо разбиране през новия период. Турция също ще продължи да бъде до вас, на основата на добросъседските си отношения, приятелството и съюзническите връзки с България.
Във ваше лице поднасям своята обич и уважение на всички наши сънародници и на цяла България. Останете със здраве!", каза в своето обръщение президентът на Република Турция.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: ДПС с историческа мисия за България

ЕТО ПЪЛНИЯ ДОКЛАД НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ДПС МУСТАФА КАРАДАЙЪ

">

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай