Джамбазки: Докладът е излишен

Има фиксация върху личността на главния прокурор, каза евродепутатът

Джамбазки: Докладът е излишен | StandartNews.com

Докладът на Европейската комисия е излишен. Това е позицията на ВМРО, която изрази евродепутатът Ангел Джамбазки. Ние от ВМРО винаги сме били против поставянето на такива оценки. Подобни доклади са политическо оръжие и са под давление на антибългарски настроени организации", каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 Джамбазки, който е зам.-председател на войводите. "Всеки политически натиск към съседната система е недопустим. Съдебната система работи в рамките на закона. Атаките са предимно към прокуратурата, има фиксация върху личността на главния прокурор, но очакването на българското общество е да има обвинения", добави още той.

"Изказванията на президента уронват престижа на президентската институция. Вземането на страна и неприкрития реваншизъм на Румен Радев, са неприемливи и недопустими", категоричен е патриотът относно изказванията и позициите на президента.

"Президентът няма да бъде неутрален на парламентарните избори, може да има политически проект, може да упражнява и по-голямо влияние в БСП", смята Джамбазки. "Нямам нищо против нашите политически противници да критикуват управлението, когато има за какво", добави още той.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай