ДПС гневни на ГЕРБ: Участник в срещата при премиера го е подвел

Нищо извънредно не се е случило. Свикнали сме на завъртулките на ГЕРБ", добави още Хамид, който е член и на правната комисия

ДПС гневни на ГЕРБ: Участник в срещата при премиера го е подвел | StandartNews.com

ДПС продължава да стои на досегашната си позиция за Изборния кодекс, в частност за преференциите и не възнамерява да променя гласуването си по време на обсъждането на новите стари текстове, внесени вече от ГЕРБ. 

"За нас не е характерна тази рязка чупка в кръста, за да се смени посоката на играта в последния момент", коментира последните движения на ГЕРБ зам.-председателят на парламентарната група Хамид Хамид пред Канал3. 

"Приемаме спокойно последните събития. Нищо извънредно не се е случило. Свикнали сме на завъртулките на ГЕРБ", добави още Хамид, който е член и на правната комисия. Той обясни, че не е имало никакви договорки с никого от ГЕРБ. 

Единствено от Движението били помолени от управляващата партия да помогнат за регистрацията, за да започне пленарното заседание, а от ДПС помолили да се приеме машинното гласуване. 

"Нищо друго. И тук не прави чест да лъжат по наш адрес. Някой от участниците в срещата при премиера го е подвел жестоко", коментира още Хамид. 

"Нямаме намерение да напускаме парламента. Преговаряме с НАСА направо да напуснем планетата", иронизира още депутатът от ДПС решението на социалистите да бойкотират дейността на Народното събрание.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай