Дончева тръгва на битка с Нинова

Само Мая Манолова ще представлява коалицията ни, „Мутри вън!” ще отпадне

Дончева тръгва на битка с Нинова | StandartNews.com

Корнелия Нинова нито веднъж не предложи да станем част от коалицията с БСП и името на „Движение 21” да влезе в названието на коалицията. Това обясни Татяна Дончева в предаването „Лице в лице” по bTV. „Това е като да си вземеш под наем играчи, за да спечелиш някой мач”, коментира тя.

„В едни преговори всичко си има цена”, кава още Дончева за провала да бъде привлечена към коалицията около БСП за следващите избори. Тя обясни и какво ще се случи с „Изправи се! Мутри вън!”, като подчерта, че за последен път те ще се явят на избори под това име.

Ако влязат в Народното събрание, изразът „Мутри вън!” ще отпадне от името, а Мая Манолова ще бъде единствен официален неин представител.

До момента тя я представляваше само заедно с адв. Николай Хаджигенов. „Хаджигенов сега започва в политиката, има време да направи име, както и да го срине”, коментира Дончева.

Тя допълни, че ще води листите на "Изправи се! Мутри вън!" във Варна и в Русе. Така Дончева ще се състезава директно с Корнелия Нинова, която ще води варненската листа на БСП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай