Бойко Рашков отправи люта закана. Какво ще се случи на депутати?

Най-наболялата тема е организираната престъпност и разследването по проекти като АМ "Хемус"

Бойко Рашков отправи люта закана. Какво ще се случи на депутати? | StandartNews.com

Номинираният за вътрешен министър Бойко Рашков посочи днес, че най-наболялата тема в неговия ресор е организираната престъпност и разследването по големи проекти като АМ "Хемус".

"Ще продължим упорито да работим, включително и днес работим по разследването за "Хемус" и ми се струва, че това ще доведе до някои промени в бъдеще. Надявам се да постигнем необходимите резултати, които следват от фактите, които вече сме установили, и тези промени ще се отнасят включително и за състава на някои от парламентарните групи", заяви Рашков.

Относно бъдещи действия на МВР за снемане на имунитета на народни представители, Рашков каза: "Цялата страна ги знае кои са били ангажирани със строителство на автомагистрала, по отношение на която няма строителни книжа. Цялото ни общество знае, че са изтекли стотици милиони към кухи фирми и сега липсват както средствата от държавния бюджет и българския данъкоплатец, липсва и строителна дейност на "Хемус".

Задачите на МВР са ясни и, колкото и недоволство да има сред някои от партиите в парламента заради това, че министерството си върши задачите по закон, ние не можем да спрем да ги изпълняваме, категоричен бе Рашков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай