Борисов: Вместо да сме заедно с Радев, той мрази

Повече няма кой да прави финансови измами

Борисов: Вместо да сме заедно с Радев, той мрази | StandartNews.com

Влизането на България в чакалнята на еврото е цивилизационен избор. Свързваме кръвоносната система на икономиката си с едно от най-силните икономически формирования в света. Това е задължително условие за успехите на обществото ни в бъдеще. Това заяви финансовият министър Владислав Горанов на извънредния брифинг с премиера Бойко Борисов по повод официалното влизане на страната ни в чакалнята на еврозоната.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов: Днес героят е Радев, но Митко Радев /ОБНОВЕНА/

В началото на нашето европредседателство заявихме този наш приоритет, припомни Горанов и благодари на целия си екип и на партиите, които подкрепяха политиките на кабинета, за да се стигне до това решение.

Вижте как звучи: финансовите министри от еврозоната…не на мутрите или на мафията, а на най-белите страни, коментира и премиера Бойко Борисов

Борисов: Вместо да сме заедно с Радев, той мрази

С Радев трябваше да сме заедно, а той показва омраза

Повече няма кой да прави финансови измами. Защото всичко светва в Европейската централна банка. Това каза премиерът Бойко Борисов на извънредния брифинг за влизането на страната ни в чакалнята на еврото. И в същото време не се радвам, криво ми е, каза Борисов. И разкри: Искрено щях да се радвам, ако тук днес, до нас седеше и президентът Радев. С нашия президент на тази дата трябваше да сме заедно, каза Борисов. И допълни: А ние цял ден показваме колко се мразим. Хората за нас се радват, ние не се радваме.

Сега трябваше да играем заедно хоро, да ни е кеф – българите са свършили огромна работа. А ние цял ден отбиваме атаките, коментира още Борисов и каза, че единственото, които Радев прави е да показва омразата си.

Ето, показахме, че и ние можем да правим митинги. Какво, всяка вечер да ги вадим на улицата, вместо да работят ли?, попита Борисов. И каза, че държавата на разделението не е неговата. Иска обединена България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай