Борисов продължава войната с Рашков. Обвини го в лъжи

Лидерът на Герб отправи остри думи към вътрешния министър пред избиратели

Борисов продължава войната с Рашков. Обвини го в лъжи | StandartNews.com

Бойко Борисов продължава войната с Бойко Рашков. Лидерът на ГЕРБ няколко пъти нарече вътрешния министър лъжец пред избиратели.

"На Рашков не му обръщайте внимание. Децата сигурно са чели приказката за лъжливото овчарче. То си лъже от първия ден. Първо лъга, че сме подслушвали хора, после, че ядем хора, пък те са живи. Сега лъже за купуването на гласове. Той всеки ден лъже, но не е виновен, той си е червен комунист. Кой се крие зад него? Спомняте ли си кой му сложи началника на кабинета и как тихомълком го махнаха? Той върши мръсната работа на другите политически партии и най-вече на Радев", заяви Борисов.

"Идва вълна на „делта” вируса, септември – октомври ще ни затисне здраво. И точно когато ще сте нужни на държавата, за да се вдига БВП, пак ще сме болни. А другият месец ще изхвърлят ваксините, защото ще им изтече годността. А това са ваксини за милиарди левове. Ако не вярвате на нашите лекари, вижте САЩ, Европа – само това правят. Не се плашете от лъжливите овчарчета, идете и гласувайте", допълни лидерът на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай