Борисов подскочи. Убийствена критика по кабинета

Твърди, че ще бъде пълен провал

Борисов подскочи. Убийствена критика по кабинета | StandartNews.com

След Станишев - разруха, след Орешарски - двойна разруха, и с двете се справихме. Сега обаче ще има катастрофа. В това е уверен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който коментира в социалните мрежи от Пампорово връчването на мандата и изказването на Кирил Петков, след като върна мандата изпълнен.

"Ако това са министрите...", недоизказа катастрофичните си очаквания експремиерът. Според него тези министри, самите партии не ги искат - те нямат подкрепа в собствените си партии.

Единственото, с което тези министри и това правителство, може да изплуват, по думите на Борисов е "да крадат". Корупцията ще ги сплоти, уверен е той.

Също така е уверен, че нито един инфраструктурен проект няма да направи следващото правителство.

Борисов е убеден и че пътят на България към Еврозоната не само ще се забави, но може и изобщо да спре. "Години няма да чувате за тази тема."

Това правителство ще бъде под тотален контрол, предупреди още Борисов, намесвайки тезата за присъствието на Румен Радев като петия член на коалицията.

"Радев държи цялата репресивна машина", Радев я е узурпирал, убеден е Борисов и определи като пълни глупости тезите на ПП за разделение на властите.

Те имат за цел само да чегъртат ГЕРБ, повтори отново Борисов. Иначе във властта - "Сега е диктатура." Румен Радев е пожелал цялата власт и си си я взел, убеждава Борисов младежите от ГЕРБ. 

Лидерът на ГЕРБ увери, че партията му ще бъдат една конструктивна опозиция и дори в началото ще дадат толеранс на новите управляващите. Борисов дори увери, че ако видят, че новите управляващи правят нещо "положително за България", ще получат подкрепата им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай