Борисов нахокал Цветанов за ЧРД

Как няма кой да накаже Цветанов - Господ, аз, симпатизантите и избирателите, каза лидерът на ГЕРБ

Борисов нахокал Цветанов за ЧРД | StandartNews.com

  • Как няма кой да накаже Цветанов - Господ, аз, симпатизантите и избирателите, каза лидерът на ГЕРБ
  • Забранил на Цачева да се върне в парламента, намекна за оставка на Ангелкова

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов нахокал Цветан Цветанов навръх рождения му ден днес. Така му го честитих..., призна премиерът по време на извънредното си изявление в Министерски съвет. Борисов чак сега разбрал какви ги е говорил в "Панорама" заместника му. В предаването преди 10 дни Цветанов заяви, че няма кой да го накаже за скандала с апартамента с асансьор. Тези думи отприщиха нова вълна на гняв срещу Цветанов и властта в социалните мрежи.
Как да няма кой да го накаже, изригна Борисов. Първо - Господ, след това аз, аз вече го наказах, накрая симпатизантите и избирателите, продължи лидерът на ГЕРБ. Как може да се говори така, възмути се той.
Борисов не скри, че лично е поискал оставката на Цецка Цачева, макар че тя многократно заяви как сама е взела решението за това. Нещо повече. На Цачева дори не й позволих да се върне депутат в парламента, заяви Борисов. Той намекна, че с поста си заради апартаментгейт може да се раздели и министърът на туризма Николина Ангелкова. И другият министър ще си отиде, ако има нарушение, увери премиерът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай