Бомба! Петър Москов вкарва Кобрата в политиката

Двамата проведоха телефонен разговор, срещат се утре

Бомба! Петър Москов вкарва Кобрата в политиката | StandartNews.com

Влиза ли Кобрата в политиката? Отговорът ще бъде даден утре след срещата на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев със здравния министър във втория екип на Борисов Петър Москов. Днес той  е лидер на партия КОД - Консервативно обединение на десницата, и отива на изборите с амбицията да обедини десните. КОД, БЗНС и БДФ ще участват заедно на вота на 11 юли. И, ако Кобрата каже ДА, ще е острието на коалицията за предсрочните парламентарни избори.

ВИЖ ОЩЕ: Кобрата готов за политик. Борисов го разочарова

Още на 2 май Кобрата даде знак, че е готов да се хвърли в политиката. „Ако някой ден хората решат, че мога да съм полезен, защо не“, отговори Пулев на въпроса ще влезе в политиката в интервю за предаването „120 минути“ по бТВ.

Днес лидерът на Консервативно обединение на десницата Петър Москов се свърза по телефона с шампиона по бокс Кубрат Пулев, който през последните месеци остро критикува българските политици и липсата на ефективно лидерство. Двамата са провели дълъг разговор за състоянието на България и проблемите на българските граждани, съобщиха от пресцентъра на БЗНС.

Петър Москов е останал впечатлен от задълбоченото познаване не само на политическата ситуация  в страната, което Пулев е показал в разговора, но и познаване на основните политически идеи и ценности на десницата и програмните такива на българските десни партии.

Пулев е одобрил изцяло идеята на КОД, БЗНС и БДФ да обединят българската десница. По инициатива на Петър Москов двамата ще се срещнат утре. На срещата Москов ще предложи на Кубрат Пулев да влезе активно в политическия живот на България. Срещата ще се проведе утре от 11 ч в Спортен център Пулев на ул. Сребърна 12. След срещата двамата ще направят изявление пред медиите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай