Бабикян не вижда смисъл от разговори с БСП за кабинет

Може да обсъдим някои точки от актуализацията на бюджета, очевидно ще се ходи на избори, каза съпредседателят на ИБГНИ

Бабикян не вижда смисъл от разговори с БСП за кабинет | StandartNews.com

От коалицията "Изправи се БГ! Ние идваме!" вече не виждат смисъл да се разговаря за съставяне на правителство. Това заяви пред БНР депутатът Арман Бабикян по повод утрешната им среща с БСП, на чиято парламентарна група президентът Румен Радев връчи третия проучвателен мандат:

Вчера председателят на коалиция "БСП за България" Корнелия Нинова изпрати покани за разговори с "Изправи се БГ! Ние идваме!", "Демократична България" и "Има такъв народ". Първата среща на левицата трябва да е с формацията на Мая Манолова - на 29 август (неделя) от 14 часа.

"Беше анонсирано, че този тур е свързан със следващ мандат, очевидно такъв няма да има. Така че можем да водим само дружески разговори някакви. Смятам, че е по-прагматично да обсъждаме някакви точки от актуализацията на бюджета, за да може поне да има смисъл тази среща", допълни Бабикян.

Коментарът му е свързан с интервюто на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов пред БНТ снощи, който каза, че партията му няма да подкрепи кабинет на левицата, излъчен с третия мандат.

"Очевидно е, че ще се ходи пак на избори", заключи лаконично Арман Бабикян.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай