АБВ още нямат отговор от БСП за коалиция

Все още не сме получили отговор от БСП за съвместна коалиция. Това каза председателят на ПП АБВ Румен Петков на пресконференция...

АБВ още нямат отговор от БСП за коалиция | StandartNews.com

Все още не сме получили отговор от БСП за съвместна коалиция. Това каза председателят на ПП АБВ Румен Петков на пресконференция след заседание на Изпълнителното бюро на партията.

„Иначе, стремежът да се излъчва самодостатъчност няма как в един момент да не доведе до самота. Ние не я познаваме, но познаваме хора, които я изживяват и ми е жал за тях“, посочи той.

„БСП направи две излизания за 10 дни. Едното от НСОРБ, а другото - от парламента. Когато участваш в политическа надпревара, ти се бориш за взимане на решения“, отбеляза Петков. По думите му в Националното сдружение на общините в момента се вземат важни решения, свързани с бъдещо финансиране, а опозиционната партия не присъства.

„БСП отсъства точно там, където има представителство, това е трудно обяснимо. Ако БСП е раздразнена от факта, че няма кмет на областен център, това е друг въпрос“, подчерта председателят на ПП АБВ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай