Затоплянето иде на Бъдни вечер, преди това - студено

Максималните температури ще са между 0° и 5°, в София 0°

Затоплянето иде на Бъдни вечер, преди това - студено | StandartNews.com

Отново студеное тази сутрин с минимални температури между минус 10° и минус 5°, в София – минус 8°. През деня ще е предимно слънчево, след обяд от северозапад облачността, ще се увеличава. В Източна България ще духа слаб юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са между 0° и 5°, в София 0°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, след обяд с увеличение на облачността. Ще духа слаб юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са от 2° до 4°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Слънчево време и в планините. Ще духа умерен западен, по най-високите части до силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около минус 2°, на 2000 метра - около минус 8°.

През празничните дни облачността ще е променлива, в петък и събота над много райони временно намаляваща до предимно слънчево, а през следващите дни ще е по-често значителна, тогава има и по-голяма вероятност на отделни места да превали слаб дъжд. Ще духа до умерен, северно от планините временно силен югозападен вятър и температурите бързо ще се повишат. След събота в по-голямата част от страната минималните ще са положителни, а максималните ще са между 10° и 15°, на места в Северна България и по-високи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай