Заспал ли е шофьорът на тира убиец?

Критично остава състоянието на 3-годишно дете

Заспал ли е шофьорът на тира убиец? | StandartNews.com

Шофьорът на тира-убиец, който предизвика адската катастрофа на магистрала „Тракия” може да е заспал и в резултат на това огромният камион да е пробил мантинелата и да е навлязъл в насрещното платно. Това е една от версиите на разследващите пътния инцидент, съобщи шефът на КАТ-Стара Загора Бончо Славов. Не е изключено мъжът, който е един от петимата, загинали в катастрофата, да е получил инфаркт или инсулт. Той е изхвръкнал от кабината и е бил затиснат от 2 коли. Тялото му е било открито тази сутрин. Шофьорът на турския тир, предизвикал катастрофата е между 40 и 50 години, обясни представителят на фирмата собственик на камиона.

ВИЖ ОЩЕ: "Тракия" още затворена след адската катастрофа

Критично остава състоянието на 3-годишното дете, настанено в старозагорската болница, съобщи шефът й Йовчо Йовчев. То е с черепно-мозъчна травма и увреждане на мозъка. Още петима са били откарани снощи в клиниката, но не са с леки наранявания и вече са си вкъщи за домашно лечение.

Турският камион е карал 15 тона козметика от Амстердам до Истанбул. Стоката вече е претоварена, предстои камионът да бъде махнат от магистралата. Очаква се тя да бъде отворена към 10-11 ч.  

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай