Засилен контрол по пътищата в края на почивните дни

КАТ ще следи за шофиране с несъобразена скорост и за водачи, употребили алкохол и наркотични вещества.

Засилен контрол по пътищата в края на почивните дни | StandartNews.com

Засилен остава контролът по пътищата в страната, като се следи освен за шофиране с несъобразена скорост, и за водачи, употребили алкохол и наркотични вещества.

От МВР напомнят на шофьорите, че във връзка с очакваното натоварване на движението в края на почивните дни, заради новогодишните празници, е добре пътуващите да планират и съобразят пътуванията си.

Екипите на Пътната полиция са в готовност да подпомагат при необходимост движението по време на очаквания засилен трафик, уточняват още от вътрешното ведомство.

На магистрала "Тракия" движението при Мухово от 45 до 46 км в посока Бургас се осъществява с повишено внимание поради обезопасяване на пътния участък.

На магистрала "Хемус" движението от пътен възел "Витинска река" до пътен възел "Ботевград" от км 30 км до 47 км е ограничено за превозни средства над 12 т. поради ремонтни дейности на виадукт.

Трафикът в тунел "Ечемишка" от 41 до 42 км в посока София е ограничен за всички превозни средства и се осъществява двупосочно в съседната тръба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай