Вкараха в чудо случайна жена за спора на Орлов мост

Тя се е оплакала и ще подаде сигнал до прокуратурата

Вкараха в чудо случайна жена за спора на Орлов мост | StandartNews.com

Пазарджиклийката Пепи Генова, чиито снимки бяха разпространени вчера с обвинението, че тя е жената, провокирала скандала на Орлов мост, при който беше задържан един от протестиращите в палатковия лагер, заяви, че ще съди сайтовете, тиражирали тази "фалшива информация".

Арестуван за 72 часа за хулиганство е Петър Кърджилов - бивш пиар и дясна ръка на осъдената кметица на "Младост" Десислава Иванчева.

Генова обяви днес, че ще потърси и съдебна отговорност от политическите лица, които споделиха снимката ѝ в социалните мрежи с гневни коментари към нея.

В социалните мрежи вчера бе подета кампания, че жената, заснета в спор с протестиращи в столицата, не е от село Поибрене, както съобщиха някои медии, а всъщност е Пепи Генова от Пазарджик.

Генова съобщи пред БНР, че подготвя сигнал и до Специализираната прокуратура:

„Вие знаете ли, че ме заплашват? Те ми стопиха живота само за една вечер. Те просто знаят ли тия хора, че такива фалшиви новини, човек може да умре от притеснение?! Не мога да си обясня, защо точно мен ме набедиха - нямам абсолютно никаква прилика с тая жена“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай