Ужас за гаджето на Денис. Как й помагат

Голяма депресия за силиконката след обвиненията

Ужас за гаджето на Денис. Как й помагат | StandartNews.com

Алекса Ангелова, знойната силиконова приятелка на Денис Теофиков, е поставена под постоянно наблюдение по препоръка на МВР след трагичата смърт на 21-годишния тийн идол, научи „Уикенд“ от нейни близки

Те бяха категорични, че тъмнокосата гримьорка не е заподозряна от полицията за смъртта на любимия си Денис, но е понесла изключително тежко обвиненията в социалните мрежи, че е виновна за самоубийството му.

„С нея работи психолог, тя е в шоково състояние. От полицията препоръчаха да не остава нито за минута сама, за да не посегне на живота си.

Според нейна близка, на Алекса са предписани хапчета ксанакас и други успокоителни, а психолозите са й препоръчали да се изключи от социалните мрежи.

Часове след смъртта на Денис Теофиков, Алекса написа в профила си в Инстаграм, че приятелят й е имал депресивни мисли и че близките му са били наясно с деликатното му състояние.

Мнозина предположиха, че включването на брюнетката е в следствие на лавина от обвинения в социалните мрежи от фенки на Денис Тефиков, които я държаха отговорна за смъртта му.

Всеки един от нас се бореше да му помогне и правехме всичко, което беше по силите ни! Не съдете хората, без да ги познавате и да знаете цялата истина! Обичахме го и ще го обичаме до края!“, сбогува се публично с любимия си покрусената гримьорка Алекса Ангелова.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай