Стара туркиня променила съдбата на Лили Иванова

Ти си като слънцето - ще светиш за всички, но никой няма да те стопли, казала й Ванга

Стара туркиня променила съдбата на Лили Иванова | StandartNews.com

Българската прима Лили Иванова продължава да впечатлява не само България. Специален материал й посвещава руският сайт Femmie. В него журналистката Ирина Карпич разказва с какво се занимава популярната българска певица сега и как изглежда.

  • Певицата е на 82 г., но изглежда на 50 и излиза на сцената с мини тоалети
  • Ти си като слънцето - ще светиш за всички, но никой няма да те стопли, казала й Ванга

Всички в СССР знаеха името й. Във всеки дом звучаха песните й "Забравете пътя назад", "Хризантеми", "Детелини" и много други. Всички бяха очаровани от онова крехко момиче с къса коса.

Ако не беше повярвала на предсказанието на гадателката, Лили Иванова щеше да остави вокалите за хоби, защото мечтаеше да работи в болница.

Но съдбата имаше свои собствени планове за талантливо момиче. За тях на Лили разказала стара туркиня. Тя й предрекла, че ще стане световно известна певица. И така се случва. Още през 1961 г. Иванова влиза в редиците на най-популярните български артисти, които обикалят страната. Тогава е само на 23 години.

Следват турнета в Румъния и СССР. Песните на Лили звучат от почти всяко радио, семействата очакват телевизионните програми с нейно участие, а записите на Иванова се разпродават в  рекордни бройки. Най-популярното й парче в СССР е "Влюбена жена" от репертоара на Барбара Стрейзънд. Но славата на певицата не намалява дори след разпадането на Съветския съюз.

И трите й брака се провалят

В живота на Лили Иванова има още едно предсказание, което се сбъдна безпогрешно. Певицата отива при известната гадателка Ванга. Тя й предрича нещастие в личния живот.

"Ти си като слънцето - ще светиш за всички, но никой няма да те стопли. Ще пееш до края на живота си. Това е твоята съдба. Ти и аз ще останем в човешката памет!", казала Ванга на певицата.

И така се случва. Лили се разделя с първия си съпруг, лекар, заради огромната му ревност. Освен това той е против нейната музикална кариера.

Вторият й брак е с музиканта Иван Пеев.

Съдбовната среща е през 1964 г. в едно от нощните заведения. Иван свири на пиано и поразява Лили буквално с първите ноти. Съюзът им обаче скоро се разпадна. Тя е уморена от постоянните пиянски изцепки на любимия си и подава молба за развод.

Иванова се омъжва за трети път за архитекта и син на члена на българското Политбюро Пеко Таков. Деца и в този брак не се раждат, както в двата предишни. Причините - две тежки заболявания и операции след тях. Но дори при третия опит Лили не успява да изгради щастливо семейство.

През 1975 г. двойката се разделя. Пеко дори има претенции към жилището, Иванова за малко да остане без апартамент.

Живее с любовта за феновете

Сега звездата е на 82 години и не обича да говори за личния си живот. Певицата казва, че продължава да живее скромно.

Лили не крие тайни за романсите си, но искрено вярва, че личният й живот трябва да остане неприкосновен.

Тя все още изнася концерти и пълни залите. През декември всички билети за зала 1 на НДК бяха разпродадени и за трите дати. Графикът и е разчетен буквално по минути. Почитателите на творчеството й щедро подаряват на певицата цветя и пощенски картички с думи на благодарност за нейното творчество. И самата Лили споделя всичко това в своя профил в инстаграм.

Тя се снима активно за фотосесии и често споделя  архивните си снимки в социалните мрежи. През 2019 г. беше наградена със  статуетката на Света София за изключителни културни постижения.

Певицата изглежда страхотно не само на сцената, но и в живота. Новият й стайлинг с дълга руса коса й отива много.

Певицата е в отлична физическа форма и понякога изненадва публиката със своите стройни крака, които разкрива с мини тоалети.

Е, всеки на този свят има свой собствен път и очевидно на Лили Иванова е било предопределено да се посвети изцяло на творчеството. Тя се справя перфектно с тази задача, макар и за сметка на личния си живот. Но Лили и без това е обичана от хиляди верни фенове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай