Стандарт на 29 години. Медията с най-смелите мечти

От все сърце благодарим на хилядите читатели, които са с нас от началото до днес

Стандарт на 29 години. Медията с най-смелите мечти | StandartNews.com

- Това е невъзможно! - казала Причината.

- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.

- Това е безполезно! - отрязала Гордостта.

- Опитай... - нашепнала Мечтата.

Ричард Бах

29 години Стандарт мечтае и успява. Защото вярва, че когато имаш цел и не жалиш сили, невъзможни неща няма. Дори понякога да си леко безразсъден.

Изживял щастливото детство, наивността на тийнейджърството, илюзиите и разочарованията на юношеството, минал през университета на прехода, Стандарт навлезе в годините на зрелостта.

Пътят не бе лек. Вървяхме там, където друг не бе минавал и оставяхме следи. Падахме, но се изправяхме два пъти по-силни. Губехме сражения, но печелехме битки.

Днес, без политически покровител, без финансов господар, Стандарт доказа, че една напълно независима медия може не само да оцелее на пазара, но и да се превърне в най-бързо развиващото се онлайн издание, което само за последните две години порасна 25 пъти и достигна до 1,5 милиона читатели месечно.Прави и най-вдъхновяващите национални кампании, които променят живота на хората и са повод за самочувствие и гордост.

От все сърце благодарим на хилядите читатели, които са с нас от началото до днес, на приятелите, които не ни предадоха и на неприятелите, които ни амбицираха да се разгърнем.    

На цялото голямо семейство на Стандарт - честит празник !

Поздравяваме ви с песента, която прозвуча от саксофона на Красимир Стойчев през горещото лято на 1992 г., докато вестникът за първи път се въртеше в печатницата.

Оттогава „Бейкър стрийт“ е химн на Стандарт. Във вечния хит на Джери Рафърти се пее за омерзението от големия град, превърнат от изкуствени стандарти в пустиня без душа. Но в същото време се възпява мечтата за свобода и независимост.

Не спирайте да мечтаете заедно с нас!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай