Сряда,

Сотир Цацаров за "Стандарт": "Чудесата на България" е гордост за страната ни

От: Администратор -
A
A
A

Какво е за нас България? Майка, дом, минало и бъдеще, кауза. Това са само малка част от отговорите, които всеки от нас би могъл да даде. Верен на каузата си да пази българското, за работи за Отечеството и да дава всеки ден по поне един аргумент на младите хора да останат и да работят за родината, "Стандарт" реши да посвети броя в деня на своята 26-годишнина на родолюбието. Потърсихме 26 знакови лица от властта, политиката, бизнеса, научните среди, за да ни кажат своята гледна точка защо трябва да останем в България и да работим за нея. Защо това трябва да направят най-вече младите хора - нашето бъдеще. Представяме позицията на Сотир Цацаров, главен прокурор на България.

"Чудесата на България" е
гордост за страната ни

СОТИР ЦАЦАРОВ
Главен прокурор на Република България

Честит 26-и рожден ден на вестника, който задава стандарти в журналистическата професия. Приемете и искреното ми уважение за "Чудесата на България" - една ваша кампания, която буди гордост за страната ни. А надеждата за нея и за българското бъдеще са младите българи.
Мисля, че те са сред най-преданите и най-мислещите последователи на такива патриотични дела. В това е и силата на "Стандарт"!

Тагове:

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички