След снега и студа, температурите се покачват

В четвъртък ще преобладава слънчево време, а затоплянето ще продължи

След снега и студа, температурите се покачват | StandartNews.com

Времето днес ще бъде ветровито, с умерен, временно силен вятър от запад-северозапад, който след обяд ще отслабне и ще се ориентира от югозапад. Ще има променлива облачност, намаляваща в следобедните часове на места до предимно слънчево. Температурите ще започнат да се повишават и максималните ще са между 7° и 12°, малко по-ниски по високите западни полета.

По Черноморието също ще бъде ветровито, но след обяд вятърът ще отслабне и ще се ориентира от югозапад. Облачността ще е променлива. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините през втората половина на деня ще преобладава слънчево време. Ще духа силен, по билата временно бурен вятър от северозапад. Максималната температура на височина 1200 м ще е около 3°, на 2000 м – около минус 3°.

В четвъртък ще преобладава слънчево време, а затоплянето ще продължи. В петък отново ще завали. Очаква се и рязко понижение на температурите и през почивните дни времето ще бъде много променливо - ще има и слънчеви часове, но и валежи – и от дъжд, и от сняг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай