Ще прогледне ли отново Сашка Васева

Съпругът й сподели актуални новини около състоянието на певицата след операцията

Ще прогледне ли отново Сашка Васева | StandartNews.com

Съпругът на Сашка Васева сподели актуални новини около състоянието й след операцията, която тя претърпя преди дни. Както е извество, изпълнителката на десетки поп фолк хитове бе оперирана от тумор в мозъка в Германия.

До тежката животоспасяваща операция се стигна, след като години наред Васева живееше в заблуждение, че страда от атрофия на очния нерв.

"Съпругата ми се стабилира, но по-конкретен отговор ще мога да дам, когато има конкретни резултати от хирургическите действия, които бяха направени. По-добре е да замълчат, отколкото да кажат нещо, което после да се окаже неверно или пък догадки. Но съм позитивно настроен, наблюдавайки реакциите им и съдейки от заобиколни разговори", заяви пред Нова тв Христо Бакърджиев. 

Изпълнителката на "Левовете в марки" и "Не мога да те забравя, Георги" в момента не вижда изобщо. 

"Няма шанс за зрението да бъде като едно време, но с течение на времето има вероятност да се подобри и да се възстанови", добави загриженият съпруг на Сашка.

В момента лекарите в германската болница й правят различни изследвания и я подготвят за втората операция.

"Може би тези дни ще бъде насрочена точна дата. С финансите се справяме както можем, благодаря сърдечно на хората, които помогнаха. В близко бъдеще ще бъдат наречени поименно. Сумата е доста по-голяма, надявам се да се осигури по един или друг начин. Огромна помощ получихме, горд съм, че българите се подкрепят и сме нация и държава, а не сме сбирщина, един друг да си правим трудности", каза още Христо Бакърджиев. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай