Разкриха как Нинова кара втория ковид

За радост, по-леко от първия път

Разкриха как Нинова кара втория ковид | StandartNews.com

Г-жа Нинова вчера беше в добро състояние. По-леко кара ковид от първия път. Това заяви в ефира на Нова телевизия политикът от БСП Георги Свиленски, цитиран от Блиц. 

Той призова хората да се ваксинират.

"Явно кампанията ще мине под въпросите - с кого ще се прави правителство и дали трябва да се влиза навсякъде със зелени сертификати. Няма как с 20% ваксинирани да се налагат така рестриктивни мерки, тъй като другите 80% няма да ги приемат. Насила няма да стане", категоричен е той. 

"Слушам от известно време как, ако с дадени партии не бъдат водени разговори за правителство, то един милион български избиратели ще са изолирани. Ние бяхме с 800 000 гласа и бяхме опозиция 4 години", каза Свиленски.

"Ако не се разберем, ще се случи най-безотговорното за една държава и то през зимата - нови избори. В момента ние разговори с никого не водим. Единствените дебати, които трябва да се водят, са по тези въпроси, които вече ви казах", заяви той и запита кой ще направи бюджета за следващата година.

"Кирил Петков като нов в политиката има ентусиазъм. Паметта на българите все пак не е къса. Имали сме назад във времето такива политици, хората ще решат", каза той. 

Свиленски бе категоричен, че партията му подкрепя Румен Радев и Илияна Йотова и няма скандал по темата. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай