Протестът пише Кодекс на блокадите

Измислиха и нова игра "Къде е Баце"

Протестът пише Кодекс на блокадите | StandartNews.com

 

Отровното трио пишат "Кодекс на блокадите", според който са недопустими и неприемливи употребата на алкохол, наркотични вещества и агресия по време на протестите, съобщава Петел от Орлов мост, където и в полунощ палатките са празни, а повечето протестиращи са до сградата на Софийския университет. Там има повече полицаи отколкото протестиращи, но въпраки това напрежението продължава заради белия бус на майките от гражданската инициатива „Системата ни убива“.

 След като през целия ден возилото бе на автошествие от Министерки съвет до къщата на премиера в Банкя под надслов „Борисов, тук сме“, сега то реши да се присъедини към протеста на Орлов мост, но не успя да стигне, защото полицаите му препречиха пътя, както и на всички останали автомобили. Това обаче предизвика гнева на протестиращите, които извадиха черните знамена и застанаха срещу полицаите.

Органите на реда и продължавата да са обградили буса, а до протестиращите, повечето от които се разхождят по паветата с колела, спират до микробуса и си правят селфи.

За да не скучаят протестиращите, Отровното трио измислили и нова игра, която кръстили „Къде е Баце“. Всеки, който видел джипа на прпемиера, щял да го снима с телефона си и да праща координати във Фейсбук. Така протестиращи по градове бързо ще отиват на среща с него, за да го питат кога ще дава оставка.    

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай