Протести в София срещу ваксините и дезинфектантите с хлор

Ако някой има желание, нека се имунизира, но да не бъде задължаван от институциите под една или друга, зоват недоволните

Протести в София срещу ваксините и дезинфектантите с хлор | StandartNews.com

Десетки протестиращи срещу COVID-ваксините и ограничителните мерки излязоха на протест в София, предаде репортер на БГНЕС.

„Ако някой има желание, нека си постави ваксина, но да не бъде задължаван от институциите под една или друга форма“, призоваха те в парковото пространство на НДК.

Според протестиращите съвсем скоро ще се стигне до реално разделение на ваксинирани и неваксинирани граждани в обществото, а ограниченията за хората, които не са си поставили нито една игла, е дискриминация. 

 Ваксините срещу COVID-19 все още са в експериментална фаза, което прави ваксинираните участници в съмнителен научен експеримент, настояват още протестиращи.

Те се обявиха и срещу използването на дезинфекциращи препарати на хлорна основа в българските училища. Това е химическа война срещу нашите деца, смятат още хората на площада, настоявайки за почистване в класните стаи да бъде използван единствено спирт. Протестиращите призова още здравните власти да преосмисля някои от ограничителните мерки, чийто режим да облекчат драстично.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай