Плеймейтка отрече да е Мата Хари. Съди Илчовски

НЕ познавам г-н Борисов и г-н Ангелов, заяви красавицата

Плеймейтка отрече да е Мата Хари. Съди Илчовски | StandartNews.com

Плеймейтката Маги Бадер отрече да е Маха Хари - госпожата направила снимките на чекмеджето с кюлчетата и пистолета в спалнята на премиера в оставка Бойко Борисов. Името й бе намесено в скандала от свидетеля на комисията по ревизията на Мая Манолова - зърнения бос Светослав Илчовски.

ВИЖ ОЩЕ: Адвокат на Миню Стайков: Чакаме клиповете

Пред парламентарната комисия Илчовски заяви, че жената направила снимките е била наета за 5000 лв. Тя сама разказала, че е направила фотосите.

ВИЖ ОЩЕ: "Градус" съди Илчовски за клевети

Днес Илчовски съобщи пред Agri.bg, че"Мис Плеймейт" 2017 - Маги Бадер, е "жената, направила снимките в спалнята на Борисов".

Маги Бадер обаче категорично отрече думите му и заяви, че започва съдебни дела.

„Така! Официално заявявам, че НЕ познавам г-н Борисов и г-н Ангелов. Никога в живота си не съм ги срещала, както и не съм имала допир до тези хора! Моля, всяка медия посочила името ми, да си проверява информацията! С останалите ще се видим в съда!Благодаря!“, обяви Бадер във фейсбук.

Както "Стандарт" вече съобщи, по-рано днес от фирма "Градус" АД също обявиха, че ще заведат редица дела срещу Илчовски заради разпространените от него неверни твърдения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай