Найденов: Али Баба дели плячката само на 1

Само мега малоумници могат да се вържат на смешните му лъжи, написа бившият съдружник на хазартния бос

Найденов: Али Баба дели плячката само на 1 | StandartNews.com

"Само мега малоумници могат да се вържат на смешните му лъжи". Това написа собственикът на efbet Цветомир Найденов по повод последната димка на бившия му съдружник Васил Божков, който се укрива в Дубай. Обвиненият в 18 от най-тежките престъпления хазартен бос пусна тази сутрин комикс, с който прави пореден опит да създава напрежение.

ВИЖ ОЩЕ: Новата димка на Божков: Комикс за Али Баба

Ето какво още написа Цветомир Найденов:

"Покрай приказките на Черепа, Али Баба вече стана синоним на лъжец... елементарното доказателство : Ако Черепа е бил рекетиран да плаща 20 % от печалбата си във фирма, където той има 51 %, то веднага Велинградският измамник, щеше да обяви на съдружниците си, че “ рекета” е 40 % и на него да му излезе без пари.

Черепа така нарежда съдружниците си, знам го от опит. Така че, Тънките вратлета от Националната лотария, които са му били с 44 % съдружници, трябва да са плащали целия рекет и да са останали с 24% ... а такова нещо няма и е лесно проверимо. Да не говорим за Кокалис и Интралот в Еврофутбол и Евробет с неговите 49 % .... това са такива смешни лъжи на Черепа, че само мега малоумници могат да се вържат. Такъв “ рекет “ няма! Велинградският Али Баба дели плячката си само на 1! Иначе откъде пари за самолети, яхти и леки жени, а? #бъдетеизлъгани”

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай