Наслаждаваме се на топлото време, но от балкона

. Ще бъде слънчево и топло – до 20° и 25°

Наслаждаваме се на топлото време, но от балкона | StandartNews.com

Днес времето ще е чудесно, но заради ограничителните мерки можем да му се насладим само от балкона. Ще бъде слънчево и топло – до 20° и 25°. Ще духа слаб, в Източна България до умерен южен вятър. По-ниски ще са температурите само по морето - 13° - 16°. В София живакът в термометрите ще показва 21°.

Вечерта от югозапад ще започне увеличения на облачността, а след полунощ вятърът в Дунавската равнина ще се ориентира от североизток, в Северозападна България от северозапад, и ще се усили. Атмосферното налягане ще продължи да се понижава и след обяд вече ще бъде по-ниско от средното за месеца.

Над Черноморието ще бъде слънчево, преди обяд с разкъсана средна и висока облачност. Ще духа до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са между 13° и 16°. Температурата на морската вода е 10 – 11°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Температурите ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще бъде около 13°, на 2000 метра 5°-6°.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай