Кобрата каза готов ли е да стане баща

Пулев навърши 40 години и направи равносметка за живота си

Кобрата каза готов ли е да стане баща | StandartNews.com

Изповед за Родината, уроците на баща си отношенията си в Андреа направи звездата на България в бокса Кубрат Пулев пред Нова тв. Тази седмица Кобрата навърши 40 години и направи равносметка за живота си до момента.

„Обичам България. Това ми идва отвътре. Няма по-велика идея. Да, трябва всички да имаме деца, да имаме успехи и финансови печалби, но за мен това е най-важното. Почти никога не съжалявам за нищо, защото така е трябвало да стане. Изключително щастлив човек съм, защото когато човек се замисли Господ му е дал много и ти решаваш кое да вземеш и кое не. Господ ми е дал твърде много. Много изкушения съм отказал. Не знам дали някога човек е бил така изкушаван. Няма да ги изброявам. Хора сме и затова имаме морал, ценности, които да изпълняваме. Баща ми ни възпита така", каза Кубрат Пулев.

„Много е важно да имаш братя и сестри. Не сме били с богато детство, но израснахме добри хора. Манията на баща ми бяха книгите и бокса. Каза ми, че колкото и пари да му предлагат, книгите няма как да му ги вземат. Така сме израснали с 10 000 тома книги. Почти нямахме секции. Той ни запали по историята и България. Обясняваше ни защо ни е дал тези имена. Като малък ме беше срам от името ми – Кубрат. Смееха се децата. Но след това като станах 17-18 години започнах да се гордея с името си“, добави още той.

„Едната ми сестра не иска да идва да ме гледа. Каза ми, че не може да изживее втори път това нещо. Каза ми, че сърцето ѝ се е свило и дори по телевизията не гледа мачовете. Другите две идват и ще идват на мачовете. Семейната подкрепа е много важна. Най-добрите спомени са, когато всички сме били заедно. Винаги апелирам хората да дават любов и внимание към родителите си. Личният пример също е много важен. Въпрос на време е да имам дете. Готов съм от 30-годишен за баща, но така се случи, че имаше неразбирателства между мен и човека до мен. Нека сменим темата, защото не е лесна“, каза Кобрата.

„Не се страхувам от грешките си, а прекалено много мисля и анализирам. Превантивна мярка. В моят живот гледам да не допускам много грешки. Всеки човек греши. Моите са премерени и гледам да не ги повтарям.”, каза Пулев. Той отказа да говори за бъдещ противник. Нямам проблем със съперниците. Страх ме е единствено от Господ, отсече той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай