Хр. Иванов знаел какво иска да му каже Ламбовски

Важно да знаем посланията на хората, които желаят да управляват България, каза Кирил Радев

Хр. Иванов знаел какво иска да му каже Ламбовски | StandartNews.com

Протестърът Кирил Радев, който е сред остриетата на градската десница на барикадите, продължи с неудобните си въпроси за Маджо към политика та СИК и олигархията Христо Иванов. „Останах с впечатлението, че Христо Иванов знае какво искаше да му каже Ламбовски и това е причината той не желае да проведе този разговор. Задавам въпросите към него относно случката на „Орлов мост”, защото смятам, че е важно да знаем посланията на хората, които желаят да управляват България. Цялата тази ситуация ми се стори странна и мисля, че трябва да бъде разяснена”, каза пред Нова тв Радев. Той добави, че е получил отговор в социалната мрежа, но не го приема за задоволителен. „В рамките на следващия ден имаше две интервюта на Христо Иванов, които се разминаваха по съдържание”, казва Радев.

„В живото си предаване Христо Иванов два пъти обещава, че след излъчването ще говори с Ламбовски, а след това казва, че такова нещо не се е случило. Не виждам, защо не го е направил, след като не се притеснява от такъв разговор и още повече, че е обещал”, добави Кирил Радев.

 

„Желанието ми е и да мога да отразявам протеста. Правя това с камера и микрофон, като се старая да разговарям с различни протестиращи. Бях на събитието на ГЕРБ, като репортер. Там получих множество удари, като е образувано и производство", допълни Радев, като подчерта, че желанието му е да отразява събитията обективно. Радев влезе във фокуса на всички медии в първите дни на 2019 г., когато полугол тръгна да изкачва Витоша.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай